Лучники першими з українців стартували на Іграх в Токіо

Липень 23, 2021 | Спорт | Переглядів: 2046 | Коментарі: 0

Сьогодні в Токіо українські спортсмени розпочали свій виступ на Іграх XXXІІ Олімпіади. Ними стали представники стрільби з лука, які провели кваліфікаційні раунди.

«Було складно емоційно. Ми дуже довго чекали на Ігри і розраховували на більш високий результат звісно, але будемо налаштовуватися морально, щоб поборотися за нагороди», - прокоментувала свій виступ Лідія Січенікова, яка показала результат 623 очки.
Вероніка Марченко, яка виступила найкраще з українок та набрала суму 635 очок, наголосила, що дівчата розраховують на командний виступ.

«Сьогодні змогла реалізувати лише 50% своїх можливостей. Розпочала добре, навіть вдалося впоратися з вітром. Але потім хвилювання взяло верх. Та ми не опускаємо руки й налаштовуємося на виступ в команді», - відзначила львів’янка.

Ще одна українка Анастасії Павлова показала сьогодні результат - 631. Вже завтра лучники покажуть свою майстерність у змішаних змаганнях, а 25 липня – в командних. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool