Легкоатлетка з Кропивницького завоювала «срібло» у чемпіонаті України

Лютий 21, 2022 | Спорт | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

Вихованка КЗ ДЮСШ ім. М.П Іванова Валентина Бондаренко завоювала «срібло» у чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2007-2008 років народження! Змагання пройшли у столиці.

Валентина Бондаренко стала однією з кращих спортсменів у бігу на 1500 метрів з перешкодами.

В результаті стала другою. Це гарний показник, враховуючи масштабність змагань та кількість учасників чемпіонату – 900. Висловлюю щиру вдячність Яні Артеменко, Вадиму Приймаку, Сергію Копанайку за працю та чудовий результат.

Загалом Кіровоградщину представляли 17 спортсменів. Легкоатлетка Марина Оляднічук у бігу на 400 метрів стала п’ятою. Максим Свид у бігу на 600 метрів з бар’єрами теж завоював 5 місце. Владислав Чересленко у бігу на 1500 метрів став шостим. Каріна Григораш у бігу на 800 м. посіла 9 місце, а Богдан Дуднік у штовханні ядра (4кг) посів 9 місце.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool