You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Кропивницька «Зірка» обіграла команду другої ліги

Вересень 06, 2016 | Спорт | Переглядів: 1581 | Коментарі: 0

Кропивницькі футболісти 5 вересня провели свою другу контрольну гру на короткому тренувальному зборі. «Гостями» у Харкові були футболісти запорізького «Металурга».

 

Чималу відстань подолали запорізькі футболісти на чолі з головним тренером команди Іллею Близнюком, за що їм глибока вдячність. Саме Ілля Владиславович очолює відновлений «Металург», який зараз виступає в другій лізі. Вболівальники «Зірки» пам’ятають його не тільки по виступам за нашу команду, але й по тренерській діяльності в Кропивницькому.

У матчі з «Металургом» Даріо Друді задіяв практично всіх виконавців, які зараз перебувають на зборах з командою, адже деякі футболісти, що були на перегляді, в силу різних обставин вже залишили розташування команди.

Не дивлячись на різний клас команд, «Зірці» вдалося відкрити рахунок лише після третини гри. В першому таймі у складі кропивниччан виступали, в основному, гравці, що перебувають в тренувальному таборі команди на перегляді. Перший тайм за участю такого експериментального складу закінчився перемогою «Зірки» 2:0 (обидва м’ячі забив гравець, що перебуває на перегляді).

В другій половині грі вийшли футболісти, більш знайомі вболівальникам футболу. Наші футболісти довели рахунок до впевненої перемоги 6:0, а забивали в другому таймі Ігор Загальський (48), Артем Сітало (68), Артем Щедрий (79), Олексій Чичиков (85).

«Зірка» виступала в такому складі: 1-й тайм – Льопка Роман, Баєнко Володимир, Маткобожик Олександр, Каваців Ярема, Фатєєв Дмитро, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Керножицький Сергій, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Локтіонов Роман; 2-й тайм – Паст Євген, гравець на перегляді, Перейра Федеріко, Кучеренко Олександр, Бацула Андрій, Ковальов Максим, Зубков Руслан, Чичиков Олексій, Загальський Ігор, Щедрий Артем, Сітало Артем.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool