Кіровоградська «Зірка» відбула на останній збір

Березень 07, 2016 | Спорт | Переглядів: 2198 | Коментарі: 0

6 березня кіровоградська «Зірка» відбула на останній навчально-тренувальний збір, який пройде в Нікополі на базі «Обрій».

Команда зібралася практично в повному складі, приєднався до колективу і травмований в першій грі міжсезоння Борис Баранець.

Протягом двох тижнів кіровоградці будуть готуватися саме в Нікополі, а на даному зборі команда проведене три контрольних гри – 10 березня з криворізьким «Гірником», 13 березня з «Нікополь-НПГУ», а завершить збори команда грою з колективом Прем’єр-ліги луганською «Зорею».

читайте также: IFAB внес изменения в правила футбола

Вчора вже відбулося перше тренування. Поле в Нікополі у відмінному стані, тож для команди створені всі необхідні умови для якісної підготовки до весняної частини чемпіонату, повідомляє офіційний сайт клубу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool