Кіровоградська «Зірка» провела перший товариський поєдинок (ФОТО)

Червень 26, 2016 | Спорт | Переглядів: 1987 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 червня, кіровоградська «Зірка» провела перший товариський поєдинок під час підготовки до старту сезону в українській Прем’єр-лізі. У суперниках був дебютант першої ліги – петровський «Інгулець».

 

Команди розпочали матч не надто жваво. Щоправда, вже на шостій хвилині гравець гостей Степан Рижук з лінії штрафного майданчика пробив трохи вище воріт «Зірки», які захищав новачок. У середині першого тайму інший новачок нашої команди намагався здалеку перевірити реакцію голкіпера «Інгульця» Дениса Боброва, але низом пробив поруч зі стійкою. У відповідь, Артем Прошенко наніс подібний удар. Лише під завісу першого тайму стало дійсно гаряче біля воріт наших суперників. Спочатку м’яч після удару Романа Попова полетів на кутовий, після подачі з якого вже Руслан Зубков намагався головою поцілити у ворота – м’яч буквально «поцілував» стійку воріт і вилетів за межі поля. У компенсований до першого тайму час у сітку воріт з зовнішнього боку черговим ударом головою поцілив Дмитро Фатєєв, який замикав подачі від Олега Допілки.

По перерві на полі у складі «Зірки» вийшли зовсім інші одинадцять футболістів. І вже за дві хвилини черговий новачок кіровоградців головою замкнув чудову подачу від Олексія Чичикова. Трохи пізніше, голкіпер «Інгульця» впорався з небезпечним ударом Артема Щедрого під дальню стійку. А згодом Артем уже сам змарнував момент, коли пробив вище воріт при виході сам на сам.

Набрати два бали за системою «гол+пас» міг Олексій Чичиков, аби влучніше пробив з лінії штрафного майданчика після непоганої комбінації партнерів. За десять хвилин подібний момент змарнував й Ігор Загальський. А наприкінці матчу новачок «Зірки» після скидки п’ятою від Ігоря Загальського також не зумів поцілити у ворота – м’яч полетів вище. У гостей теж був непоганий шанс, але нападник гостей пробив з близької відстані вище воріт. Тож, дебютна перемога нашої команди у новому сезоні – 1:0.

джерело

«Зірка» провела перший товариський поєдинок під час підготовки до старту сезону в українській Прем’єр-лізі. У суперниках був дебютант першої ліги – петровський «Інгулець».

«Зірка» провела перший товариський поєдинок під час підготовки до старту сезону в українській Прем’єр-лізі. У суперниках був дебютант першої ліги – петровський «Інгулець».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool