Кіровоград: недільний спортивний дайджест

Березень 10, 2016 | Спорт | Переглядів: 1581 | Коментарі: 0

4 березня в комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» відбулися обласні спортивні ігри з тенісу настільного серед школярів.

У змаганнях брали участь 17 команд, 85 спортсменів.  Звання чемпіонів області завоювала збірна школярів м. Кіровограда, за яку виступали: Ілля Губарєв, Ернест Банявічус, Марія Куріщенко та Яна Малєнко. Срібні нагороди вибороли представники Бобринецького району. Бронзові медалі в активі юних тенісистів Вільшанського району. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

5 березня в спортивному клубі «Зірка» відбувся відкритий чемпіонат ОК ДЮСШ «Ніка» з гімнастики художньої, який зібрав 135 спортсменок. Змагання були присвячені Міжнародному жіночому дню.
Гімнастки комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» завоювали 17 золотих, 10 срібних і 7 бронзових нагород.

5 березня в м. Київ відбувся всеукраїнський турнір з боротьби дзюдо серед юнаків і дівчат «Київська весна», у якому брали участь 920 спортсменів, у т.ч. 14 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Вихованець даної спортивної школи Антон Пільгуй завоював срібну медаль у ваговій категорії до 31 кг, а його одноклубник Максим Белінський став бронзовим призером серед атлетів до 66 кг. Тренує спортсменів Володимир Долгіх.

5-6 березня відбулися заключні ігри чемпіонату міста з футзалу серед аматорських команд, який проходив протягом чотирьох місяців. Всього у змаганнях брали участь 48 колективів, які були розподілені на шість ліг в залежності від класу команд. Учасниками змагань були також дві команди комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Команда юнаків 2000 р. н., яких тренує Геннадій Іщенко, посіла в своїй групі друге місце, а команда юнаків 1996 р. н. (тренер Сергій Симогулов) завершила змагання на п’ятому місці.

5-6 березня в спортивній залі Кіровоградського національного технічного університету проходили ігри відкритого чемпіонату області з боротьби греко-римської серед юніорів 1996-99 р. н. та юнаків 2002-2004 р.н. У змаганнях брали участь 76 спортсменів, у т. ч. 38 вихованців комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Сім атлетів даної спортивної школи завоювали звання чемпіонів області, це: Максим Ткаченко, Олександр Ткаліч, Олександр Юхимчак, Олег Скринник, Владислав Єсман, Артем Рябов і Тимур Свиріпа. Тренують спортсменів Микола Горбань, Микола Бондарь та Вікторія Ковпан.

5-6 березня проходила відкрита першість КДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради з кікбоксингу. Змагання відбулися в розділі кік-лайт серед новачків 2009 – 2003 р. н. У турнірі брали участь спортсмени відділення кікбоксингу КДЮСШ № 3, спортивного клубу «Спартак» (м. Черкаси), дитячо-юнацького клубу «Старт» відділу сім’ї та молоді і команда факультету фізичного виховання КДПУім. В. Винниченка, загалом 25 учасників. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool