Кадетська збірна Кіровоградщини з бейсболу перемогла в чемпіонаті України

Травень 22, 2023 | Спорт | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Кадетська збірна Кіровоградської області з бейсболу ІІ перемогла в чемпіонаті України U-15. Ігри чемпіонату проходили в селищі Новому з 17 по 21 травня.

Тренуються спортсмени в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву-2.

«Тренують переможців Сергій і Дмитро Лімаренки. Друге місце посіла також наша команда під керівництвом Руслана Дейкуна, Євгена Полякова та Романа Лопати. Вітаємо наших спортсменів із перемогою!», - розповів директор споршколи Віталій Винокуров.

Участь у чемпіонаті брали шість команд із Миколаївської, Київської, Одеської, Чернівецької областей й дві з Кіровоградської.

Як уже повідомлялось, вихованці Новомиргородської спеціальної школи Кіровоградської обласної ради стали переможцями конкурсу пісень жестовою мовою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool