Іван Цюпа та Євген Паст у символічних збірних туру

Грудень 05, 2017 | Спорт | Переглядів: 2049 | Коментарі: 0

За підсумками 18- го туру чемпіонату УПЛ, у якому кропивницька «Зірка» вдома мінімально обіграла кам’янську «Сталь» – 1:0, гравці нашої команди Іван Цюпа та Євген Паст були включені до символічних збірних туру за версією інтернет-сайтів «ua-football.com» і «football.ua», а видання «zbirna.com» до своєї команди тижня включило тільки Івана Цюпу.

Журналісти інтернет-порталу «ua-football.com» відзначають, що були періоди в протистоянні «Зірки» й «Сталі», коли кропивничанам було дуже важко, й тут досвід Євгена Паста дуже знадобився господарям.

Голкіпер грамотно керував своєю обороною, впевнено грав на виходах і перехопленнях, а також відбив декілька небезпечних ударів, наприклад, Михайліченко здорово «стріляв» точно в кут, але Євген здійснив чудо-сейв, уселивши впевненість у партнерів. Було це, щойно «Зірка» лишилась у меншості, й цей м’яч міг «надломити» «жовто-червоних». Щодо Івана Цюпи, то кореспонденти цього сайту зазначають, що захисник вимушений був грати не на свої позиції лівого оборонця, а центрбека. У поєдинку зі «Сталлю» Цюпа грав безпомилково, більш ніж надійно, ще й забив вирішальний м’яч, між іншим, перший у кар’єрі в Прем’єр-лізі.

Колеги з видання «football.ua» пишуть, що Євген Паст у надважливому поєдинку своєї команди проти «Сталі» був дуже надійним. Чого варті тільки його нейтралізовані небезпечні «вистріли» у виконанні Михайліченка й Кузика, з якими голкіпер господарів упорався в найкращих традиціях воротарського мистецтва. Справедливо, що Євген записав собі в актив сухий матч, а його команда – життєво необхідну
перемогу над одним із сусідів у турнірній таблиці. Кропивницький же універсал Іван Цюпа, як правило знаходиться в тіні своїх партнерів по команді, однак цього разу Івану вдалося стати героєм матчу. Саме його результативний удар головою приніс господарям надважливу, з турнірної точки зору, перемогу над «Сталю». Та й протягом усього поєдинку сумнівів у надійності і високій кваліфікації захисника не було ніяких.

А журналісти з інтернет-порталу «zbirna.com» про Івана Цюпу зазначили наступне: «Забив переможний м’яч у принциповій битві аутсайдерів УПЛ. Виграв десять єдиноборств і здійснив сім відборів». 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool