Антон Долгий: У футболістів команд першої ліги висока мотивація

Березень 22, 2012 | Спорт | Переглядів: 2138 | Коментарі: 0

Новобранець кіровоградської «Зірки» Антон Долгий поділився своїми враженнями від збору в Туреччині та виокремив специфічні відмінності між змаганнями в першості молодіжних команд Прем’єр-Ліги України та першій лізі.

Розкажіть, будь ласка, про початок Вашої футбольної кар’єри.

Починав займатися футболом в п’ять років у дитячо-юнацькій школі київського «Динамо». Першим моїм тренером був Олександр Васильович Леонідов. В дитинстві кумиром в мене був, звісно, Андрій Шевченко. Після закінчення школи грав за дубль та «Динамо-2». Рік тому перейшов до донецького «Металурга». І ось нині перебуваю в оренді у кіровоградській «Зірці».

В першій лізі буде цікавіше грати, ніж в першості молодіжних команд ПЛ?
Рівень української першої ліги на дві голови вище від першості молодіжних команд ПЛ України. У футболістів команд першої ліги вища мотивація; в першій лізі чимало грає досвідчених футболістів і молодь має у протистоянні з ними набиратися досвіду. Дублери ж постійно під наглядом основної команди: добре себе проявиш і вирішать питання брати в першу команду чи відправити в оренду. Коли мені запропонували відправитися в оренду у кіровоградську команду, то я погодився без роздумів.

З приходом в «Зірку» яке перед собою ставите завдання?
Із кожним днем потрібно в футбольній кар’єрі рухатися уверх. Нині бажаю допомогти кіровоградській «Зірці» піднятися в турнірній таблиці. Для себе ж: отримати досвід і коли повернуся в донецький «Металург» використати набутий досвід і показати себе з кращого боку.

Поділіться своїми враженнями від проведених зборів в кіровоградській команді.
Пройшли хороші збори; особливо останній в Туреччині. Зіграли чимало цікавих спарингів; що нам на тренуваннях говорили, пробували на практиці; моментами виходило, моментами не виходило. Для того і є спаринги, щоб підсумувати те, що тренували. Хороший збір, досвід, навантаження були… Зараз будемо проявляти себе…

На навчально-тренувальному зборі в Туреччині в товариському матчі Вам вдалося забити дебютний м’яч за нову команду.
Так, в одному з матчів (зустріч з казахською командою «Каспій» - 4:0 – авт.) в Туреччині мені вдалося забити: Андрій Смалько з флангу прострілив у центр і я пробив точно повз голкіпера суперника в сітку воріт.

Ваші побажання кіровоградським вболівальникам футболу.
Приходьте на стадіон, підтримуйте нас. Будемо старатися Вас не підводити.


Віктор Слюсаренко, джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool