Андрій Порошин: Налаштовувалися лише на перемогу

Лютий 04, 2012 | Спорт | Переглядів: 2142 | Коментарі: 0

Автор забитого м’яча та результативної передачі в матчі з «УкрАгроКомом» нападник кіровоградської «Зірки» Андрій Порошин прокоментував зустріч із командою з Головківки.

Грати було дуже складно, погода не сприятлива, але потрібно переглядати себе, перевіряти свої сили, свою готовність. Налаштовувалися в цій грі лише на перемогу. Я вважаю, що виконали завдання, перемогли. Перемога дуже приємна. Ніколи я в таких умовах ще не грав. Чим холодніше, тим важливіша перемога. Це значить, що ми на правильному шляху.

Суперник чимось Вас здивував?
Ні. Кожна команда бажає як найкраще зіграти, дати бій команді вищої за рангом. Це є додатковим стимулом. Я очікував, що футболісти «УкрАгроКома» будуть повністю викладатися. Так і сталося.

В матчі з «УкрАгроКомом» Вам вдалося забити і віддати результативну передачу. Згадайте ці моменти гри.
Іван Рудницький подав зі штрафного і я головою пробив по воротам суперника – м’яч влучив у перекладину і рикошетом від голкіпера влетів у сітку воріт. Друге взяття воріт сталося так: Андрій Смалько подав, м’яч перелетів всіх і потрапив до мене; я зробив передачу на Кєвліча і Єгор встановив остаточний рахунок матчу. Завжди приємно забивати. Та, я вважаю, віддавати та забивати – це плід зусиль всієї команди, а, ми, нападники, є лише наконечниками, які мають забезпечувати перемоги.


джерело, Віктор Слюсаренко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool