Молитва до Господа нашого Ісуса Христа

Березень 12, 2023 | Православ'я | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Всемилостивий і Милосердний Господи, Спасителю наш, Ти просвітив сяйвом Твоїм краї світу і покликав нас до єднання в Церкві Твоїй Святій, обіцяючи насліддя нетлінних і вічних благ.

Зглянься милостиво на мене, недостойного раба Твого, і не згадуй беззаконь моїх, але з безмірної добросердечності Твоєї прости мені всі провини мої. Бо хоч і переступаю я часом святу волю Твою, але не відходжу від Тебе, Бога і Спаса мого. Перед Тобою я згрішив, але й Тобі єдиному служу, в Тебе єдиного вірую, до Тебе єдиного вдаюся, тільки Твоїм другом бути бажаю. Сам, Господи, очисти мене і спаси мене. Сам просвіти мій розум, щоб непохитно вірував Тобі, єдиному Спасу і Визволителю нашому. Сам зворуши серце моє, щоб я любив Тебе, Бога і Творця мого. Сам спрямуй стопи мої, щоб, не спотикаючись, ходив я при світлі заповідей Твоїх. Покажи на мені, Господи, велику милість Твою, щоб, догоджаючи Тобі за життя мого, я сподобився і в Царстві Небесному славити Тебе з Передвічним Отцем і Пресвятим Духом, на віки віків. Амінь.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool