Дивовижна молитва до Марії Магдалини, яку треба читати всім жінкам

Серпень 05, 2023 | Православ'я | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

За здоров'я та радість у сім'ї: сильна молитва Марії Магдалині, яку треба читати всім жінкам

Святу просять про віру, смирення, сміливість, благодіяння, допомогу під час гонінь. Вона вважається покровителькою проповідників, місіонерів, соціальних працівників та вчителів.

Рівноапостольна, свята жінка-мироносиця Марія Магдалина, ти теплотою своєї любові до Христа потоптала всі злі підступи, здобула безцінний дар, любов Спасителя і досягла Царства Небесного. Заради цього схиляюся перед тобою і з скрушеним серцем і умиленною душею волаю до тобе, я (ім’я).

Преподобна учениця Христа Марія! Благай Христа, що полюбив тебе і гаряче улюбленого тобою, благословити мене силою залишити гріхи мої, зміцнити благодаттю сміливо і бадьоро йти шляхом святих заповідей. Богу Отцю, Сину і Святому Духу у віки вічні. Амінь".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool