Які режими прання вам знадобляться найчастіше

Серпень 30, 2022 | Цікаве | Переглядів: 3664 | Коментарі: 0

Здавалося, не треба мати багато навичок, щоб кинути брудний одяг в машинку та натиснути на кнопку. Іноді результат може засмутити: улюблена шовкова блузка втратила колір, а джинси стали замалими.

Знаючи основні правила вибору режимів прання, можна назавжди позбутись неприємних несподіванок.

Загальні рекомендації

Зробити прання простим і передбачуваним можна дотриманням кроків, які з часом стають автоматичними.

  1. Розподілити білизну за кольором і складом тканини. Окремо перуться світлі і темні речі, синтетичні і натуральні матеріали, делікатні тканини.
  2. Врахувати рекомендації з бірки. Речі оглянути на наявність плям.
  3. Спорожнити кишені — дрібні предмети можуть пошкодити барабан або закупорити отвір зливного насоса, що призведе до поломки техніки.
  4. Скласти речі в барабан. Закладають вивернуті речі, рівномірно розподіляючи вагу, барабан заповнюють на дві третини.

Основні режими прання

На етапі вибору програми виникає безліч запитань і помилок. Режим прання, яким найчастіше користуються господарки, — "Синтетика", адже ця програма підходить для більшості тканин. Хоча сучасні пральні машини оснащені десятками варіантів режимів. Якщо необхідно купити пральні машини у Івано-Франківську з інноваційними програмами, краще вибирати між найновішими моделями. Вони обладнані корисними режимами, найвищим класом прання та енергоефективності. Основні програми є на кожній машинці-автомат:

  • "Синтетика";
  • "Делікатне прання";
  • "Ручне прання";
  • "Бавовна".

Вибір програми для тканин

Дотримання правил догляду за тканинами дозволить вести боротьбу із забрудненнями та продовжити строк служби білизни. 

  • Бавовна. Температуру обирають згідно із забрудненнями — від 40 до 90 градусів. 
  • Синтетика. Ефективним буде прання за температури від 40 до 60 градусів. 
  • Шовк. Речі із шовку перуть спеціальними мийними засобами за допомогою ручного прання або делікатного режиму на температурі 30 градусів.
  • Шерсть. Речі з шерсті перуть виключно програмою “Ручне прання” або “Шерсть” при 30 градусах.
  • Льон. Білим виробам підійде гаряча вода (від 40 до 90 градусів), кольоровим — не більше 40 градусів. 
  • Джинс. Використовують однойменний режим і температуру 30-40 градусів або програми “Синтетика” чи “Делікатний” при температурі 30-40 градусів. 

При виборі оптимальної пральної машини зверніть увагу, які програми корисні для вас. Скласти список потрібних режимів допоможуть відповіді на питання: чи є у вас діти, домашні улюбленці, як часто подорожуєте, чи носите пуховики, любите готувати. Ідеальну модель пральної машини зручно шукати в магазині Алло у Івано-Франківську. Прискіпливі покупці вибирають товар на сайті, а забирають у магазині. Відповідальний підхід до вибору побутової техніки — запорука комфортного життя без зайвих проблем.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool