П’ять причин купити недорогий ноутбук Acer для роботи та розваг

Липень 17, 2023 | Цікаве | Переглядів: 2027 | Коментарі: 0

Серед виробників ноутбуків, що представлені в Україні, особливу популярність має продукція під брендом Acer. 

Ця компанія з Тайваню пропонує надійне та відносно недороге комп’ютерне обладнання, котре можна використовувати під різні цілі. Якщо для вас є актуальним питання вибору ноутбука, бажано за доступною ціною, ось декілька ключових причин звернути увагу саме на Acer: надійність, широкий вибір моделей, автономність, використання продуктивних компонентів, портативність. Розглянемо ці аспекти детальніше.

Надійні ноутбуки Acer

Якщо зазирнути до каталогів відомих в Україні інтернет-магазинів техніки та електроніки, наприклад “Цитрус”, побачимо величезний вибір лептопів. Топові моделі Apple MacBook або Acer Predator Helios, що коштують більш ніж 100 тисяч гривень, мають найкращі характеристики та виготовлені з преміальних матеріалів.

Втім у модельній лінійці Acer присутні ноутбуки бюджетної категорії, що також вражають своєю надійністю. Так, якщо поглянути на лінійки Acer Aspire, TravelMate чи Acer Swift, вони варті уваги з наступних причин:

  • виробник використовує внутрішні компоненти відомих брендів – процесори та відеокарти Intel чи AMD;
  • Li-Pol акумуляторні батареї, що мають вищу щільність енергії, не так швидко розряджаються, розраховані на декілька тисяч циклів повного розрядження-заряджання;
  • попри доступну вартість, використано якісний пластик для корпусу, на якому не лишаються плями, й він здатен витримувати невеликі фізичні навантаження;
  • зручні клавіатури мембранного та ножичного типу з малим ходом клавіш та підвищеною чутливістю до натискань і дотиків.

Працювати за такими ноутбуками – одне задоволення. Хоча, треба зважати на бюджетність, не перевантажувати пристрій вибагливими програмами, та намагатися доглядати за ним.

Великий асортимент

Apple Inc, як відомо, орієнтується на преміальний сегмент. Тому навіть найдешевші макбуки коштують від 30-40 тисяч гривень. Acer поставив собі за мету захопити ширшу аудиторію клієнтів. Тому і модельний ряд виробника доволі великий та розгалужений. Серед найвідоміших лінійок ноутбуків Acer за доступною ціною варто виділити наступні:

  1. Серія Swift 3 – ультрабуки з екраном від 14 дюймів;
  2. Aspire – найстаріша лінійка, що складається з багатьох серій, а вартість стартує від 14 999 гривень;
  3. TravelMate – одні з найкомпактніших ультрабуків з дисплеями 11 дюймів та більше, дуже гарний вибір для людей, що часто знаходяться в дорозі.

Геймери полюбили ігрові ноутбуки Acer із серії Acer Nitro 5, ціна яких стартує від 25-30 тисяч. Це доволі дешево для геймерських лептопів. Пристрої обладнано відеокартами дискретного типу, що дає змогу в майбутньому оптимізувати їхні характеристики.

Інші переваги ноутбуків Acer:

  • продуктивність – виробник співпрацює з лідерами ринку електронних компонентів;
  • функціональність – купуючи ноутбук Acer, ви отримуєте пристрій, обладнаний усім необхідним для роботи, спілкування, розваг;
  • підтримка всіх сучасних стандартів та інтерфейсів для під’єднання сторонньої периферії дротовим чи бездротовим способом;
  • портативність і мобільність – компактні ноутбуки Acer Swift можна сміливо брати на лекції чи роботу, адже їхня вага менша за два кілограми.

Саме завдяки всім перерахованим причинам лептопи Acer настільки популярні серед покупців в Україні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool