Зросла популярність абонементних квитків на поїздки Одеською залізницею

Лютий 17, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

У регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» у 2016 році збільшився попит на абонементні квитки.

Так, в порівнянні з попереднім роком кількість придбаних пасажирами абонементів зросла на 3 тис. 646 од. (або 8,6%) та становила 45 тис. 849 од. Загальна сума отриманих коштів від їх продажу становила 10,5 млн. гривень, що більше на 2,8 млн. гривень (або 36,2%) ніж за 2015 рік.

Традиційно великий попит мають пільгові абонементи. За минулий рік пасажирами було придбано понад 42 тис. абонементних квитків на суму 10 млн. гривень.
Майже 2 тис. абонементів на проїзд залізницею придбано студентами в той час, як роком раніше – 1,9 тис. студентських абонементних квитків.

У регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» у 2016 році збільшився попит на абонементні квитки.

На рівні позаминулого року залишилася кількість придбаних дитячих абонементних квитків – майже 190 од.

Водночас, все більш популярними серед пасажирів стають абонементні квитки вихідного дня. Торік в залізничних касах філії було придбано 1,6 тис. абонементів, що більше на 16% ніж у 2015 році. При цьому сума виручки становила 204,4 тис. гривень, що більше на 36,9% за попередній період.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool