Зеленський привітав Верховну Раду України 9-го скликання

Серпень 29, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Президент привітав Верховну Раду України 9-го скликання зі вступом у повноваження та початком роботи. Так незвично бачити цю залу заповненою. Хочеться, щоб так було завжди, а не лише коли фуршет з нагоди урочистого засідання. Працюйте!

Дорогі українці! Нещодавно минуло 100 днів моєї президентської каденції. Цей період можна назвати тихою прогулянкою в сутінках, з вимкненими фарами та на першій швидкості. Я впевнений, що зараз країна нарешті зможе ввімкнути п’яту швидкість і впевнено рухатися шляхом змін. Я дуже радий, що у нас з’явився парламент, який справді готовий працювати.

Шановні депутати! Рівень довіри до нового парламенту — величезний. Перед вами низка викликів та завдань. Це лібералізація економіки, створення потужного інвестиційного магніту для залучення іноземних інвестицій. Побудова цифрової держави у смартфоні, коли черги у держустановах та пекельна бюрократія підуть у минуле. Це подолання рейдерства, монополій і контрабанди. Здобуття реальної енергетичної незалежності, енергоефективності та розв'язання проблем з тарифами. Розбудова промисловості, аграрного сектору, інфраструктури, медицини. Покращення нашої освіти та відродження української науки.

І найголовніше — зміцнення національної безпеки та оборони, завершення війни на Донбасі та повернення анексованого Російською Федерацією Криму.

Усього цього очікує суспільство, і це нам з вами належить зробити. Вже зараз точно зрозуміло: Рада цього скликання увійде в історію. Ви маєте всі шанси потрапити до підручників як парламент, який зробив неймовірне. Який втілив усе, що не змогли зробити за попередні 28 років. Як парламент, де не було бійок, прогулів, кнопкодавства — вся Україна вас дуже просить про це, тільки конструктив та щоденна кропітка робота на благо українського народу.

Зробімо це разом! Дякую! Слава Україні!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool