Заява членів Уряду щодо останніх подій навколо блокування переміщення товарів через лінію розмежування

Березень 15, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Ініціатори подій, які відбувалися останні декілька тижнів, намагалися розколоти суспільство і поставити під загрозу відновлення економічного зростання, перші ознаки якого ми спостерігали останнім часом.

Під нібито патріотичними лозунгами здійснювалася блокада, яка насправді уже завдала великої шкоди країні.

Ми будуємо правову державу, і протидіяти беззаконню можна тільки законними методами.

У даній ситуації правоохоронні органи діяли у повній відповідності до рішення РНБО від 16 лютого 2017 року і норм чинного законодавства, діяли професійно і не завдали нікому шкоди.

Незважаючи на те, що існувала ймовірність застосування проти них зброї, правоохоронні органи проявили витримку і не допустили небезпечного розвитку конфліктної ситуації.

Уряд доклав чимало зусиль, щоб вийти з минулорічної кризи, і вважає неприпустимим її повторення. Україна, незважаючи на усі складнощі, має йти шляхом відбудови своєї незалежності. Енергонезалежність - один з наших пріоритетів, і ми будемо продовжувати робити конкретні кроки для її досягнення.

ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool