Завідувачу Музею історії Одеської залізниці висловили вдячність за багаторічну працю

Лютий 27, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

24 лютого відбулася дружня зустріч колективу регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з завідувачем Музею історії Одеської залізниці Юрієм Линюком, який наразі вимушений залишити посаду за станом здоров’я.

Під час заходу присутні висловили теплі слова вдячності, поваги та найкращі побажання, адже внесок Юрія Линюка у розвиток музейної справи на залізниці є безцінним.

За роки роботи в музеї він зібрав та зберіг близько 1 тис. 300 раритетних експонатів, серед яких можна знайти колекції фотокарток, різноманітні нагороди, рідкісні карти, документи, інвентар, старовинний формений одяг залізничників тощо.
Юрій Линюк, нащадок багатьох поколінь залізничників, є автором книг про історію розвитку Одеської магістралі, науково-популярних статей та виїзних експозиції.

Помічник начальника регіональної філії «Одеська залізниця» Ігор Пастушенко від імені керівництва магістралі підкреслив високу значимість внеску Юрія Семеновича у музейну справу: «Ми безмежно вдячні вам за плідну працю, результати якої залишаються для нас і майбутніх поколінь. Прекрасні книги, які були створені та надруковані під вашим керівництвом, вивчаються по всій Україні: в відомчих музеях, бібліотеках та навчальних закладах, а також за кордоном. Це велика й успішна праця. Ваша справа житиме дуже довго, бо залізничники передаватимуть ці знання своїм дітям, нащадкам нового покоління залізничників», – зазначив він.
«Юрій Линюк – це ціла епоха в житті Одеської залізниці. У нас було дуже багато веселих та приємних моментів. Продовжуватимемо вашу справу – це однозначно. Музей житиме й поповнюватиметься», – висловила сподівання начальник Дорожнього центру науково-технічної інформації Ольга Кудряшова.

Під час заходу присутні висловили теплі слова вдячності, поваги та найкращі побажання, адже внесок Юрія Линюка у розвиток музейної справи на залізниці є безцінним.

Під час заходу присутні висловили теплі слова вдячності, поваги та найкращі побажання, адже внесок Юрія Линюка у розвиток музейної справи на залізниці є безцінним.

Ведучій інженер Дорожнього учбово-методичного центру охорони праці регіональної філії Олександр Скрипка також висловив вдячність Юрію Линюку: «Велике вам спасибі за людську підтримку, за вміння почути, знайти важливі слова, сказати їх в необхідній інтонації, наділити впевненістю не тільки спеціалістів, але й керівників у тому, що ми все робимо правильно, і краща традиція залізниці зберігається. Дякуємо за те, що передавали не просто знання, а досвід та навички тих поколінь, за яких працювали. Звичайно, ми будемо намагатися передавати це й далі».

По завершенню зустрічі завідувача Музею історії Одеської залізниці було нагороджено почесною грамотою. Разом з цим, колектив Дорожнього центру науково-технічної інформації підготував фотоколаж, в який зібрали найкращі спогади співпраці, а також підготували цінний подарунок й продемонстрували недавно відреставрований експонат фонду установи.

«Не можу так піти. Я буду продовжувати допомагати. Адже справа в тому, що я прийшов на залізницю 18-річним, й тут мене вчили всьому: працювати, розуміти людей, співчувати їм – навчили жити й, вважаю, жити правильно. Я щасливий, що працював з вами останні роки», – сказав по завершенні зустрічі Юрій Линюк.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool