Затримали екс-воєнкома з Кіровоградщини

Жовтень 12, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Вчора було затримано заступника міністра оброни України, генерал-лейтенанта Ігора Павловського , який з 2003 по 2008 рік був військовим комісаром Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату Кіровоградської області.

Як повідомляє Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили корупційну схему з розтрати державних коштів у сумі понад 149 мільйонів гривень під час закупівлі палива для Міністерства оборони України. 11 жовтня 2017 року детективи Бюро під процесуальним керівництвом прокурорів САП здійснили низку обшуків, в результаті яких за підозрою у причетності до злочину затримали двох осіб: заступника Міністра оборони України (МОУ) та директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства.

Детальніше
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool