Залізничники в Запорізькій області врятували горе-самогубця

Серпень 08, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

5 серпня в Запорізькій області чоловік спробував накласти на себе руки. Горе-самогубець ліг на колії, але, на щастя, машиніст поїзда № 38 Запоріжжя — Київ вчасно помітив сторонню особу та застосував екстрене гальмування. Наїзду вдалося уникнути.

Пригоди на цьому не закінчились. Після зупинки поїзда громадянин заліз під вагон та, погрожуючи машиністу ножем, відмовився вилазити з-під поїзда.

Потім самогубець спробував кинутися під поїзд № 104 Київ — Маріуполь, що проїжджав по сусідній колії, але знову невдало — локомотивна бригада виявилася спритнішою та встигла запобігти наїзду. На місце інциденту викликали наряд поліції, який заарештував чоловіка.

Внаслідок події обидва поїзди затрималися в дорозі більш ніж на годину.

Загалом з початку 2019 року на об’єктах інфраструктури Укрзалізниці отримали травми 318 сторонніх громадян, з них 205 осіб загинули. Серед травмованих — 21 дитина віком до 16 років, з них 7 загинули.

Аналіз випадків травмування сторонніх осіб на залізничному транспорті свідчить про те, що більшість випадків сталася внаслідок порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України. Насамперед, це перехід залізничних колій у невстановлених місцях, ходіння по залізничних коліях, посадка та висадка на ходу поїзда, перебування в стані алкогольного сп’яніння на території об’єктів залізничного транспорту.

На жаль, випадки, коли люди намагаються накласти на себе руки на об’єктах залізничної інфраструктури, не є рідкістю. Закликаємо всіх ще раз подумати, зважити за і проти, а потім жити далі довго та щасливо. І локомотивним бригадам так буде спокійніше працювати.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool