You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

З 1 грудня розпочинається процес оформлення документів для підтвердження статусу учасника бойових дій

Грудень 01, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Для цього Міністерство оборони України завершило всі необхідні кроки для запуску процедури оформлення документів, які підтверджують статус учасника бойових дій під час відсічі повномасштабної агресії росії, а Міністерство юстиції здійснило державну реєстрацію наказу Міністерства оборони України від 10 листопада 2022 року № 369.

http://bit.ly/3OVQBaY

Для реалізації цього процесу і розгляду матеріалів про визнання особи учасником бойових дій буде створено 18 спеціальних комісій.

Отримати статус УБД можна трьома способами:
за зверненням командира частини, який централізовано подає документи на підлеглих військовослужбовців;
за особистим зверненням військовослужбовця, який самостійно збирає документи та подає їх до відповідної комісії;
за особистим зверненням особи, яка звільнена з військової служби, через територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Детальніше, як оформити документи для підтвердження статусу учасника бойових дій читайте на сайті системи БПД http://bit.ly/3AXwymC
АЛГОРИТМ отримання статусу учасника бойових дій військовослужбовцями Збройних Сил України, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, за умови виконання ними особисто або у складі військової частини (органу, підрозділу), установи та закладу бойових (службових) завдань, проведення розвідувальних заходів, зокрема які отримали поранення, контузії, каліцтва.

Посилання тут


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool