Всі пенсії переселенцям будуть виплачені в повному обсязі, - Павло Розенко

Травень 25, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Кабінет Міністрів України не ухвалював жодних рішень щодо обмежень прав переселенців на отримання пенсій. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко у Верховній Раді України під час «Години запитань до Уряду».

«Уряд не ухвалював жодних рішень щодо обмежень будь-яких прав вимушених переселенців на отримання пенсій. Окремі затримки з виплатами пенсій пов'язані лише зі зміною графіка виплат пенсій Пенсійним фондом України», - сказав він.

«Всі пенсії переселенцям будуть виплачені в повному обсязі. Жодних боргів перед переселенцями не буде», - запевнив Віце-прем'єр-міністр.

За його словами, всі управління Пенсійного фонду України зобов'язані повідомити громадянам про зміну графіка. «В абсолютній більшості областей України це питання на сьогодні вже знято», - зазначив Павло Розенко.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України
 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool