Володимир Гройсман: наша мета - 30 відсотків зниження аварій і більше тисячі врятованих життів на рік

Жовтень 04, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Уряд ставить завдання знизити смертність та травмування на дорогах на 30% і опрацювати програму додаткового захисту дітей. 

Про це заявив Володимир Гройсман під час всеукраїнської наради з питань безпеки дорожнього руху 4 жовтня у Кам’янці-Подільському, де Голова Уряду перебуває з робочою поїздкою.

Аварій ність на українських дорогах є надзвичайно високою. Тому Уряд реалізує чітку стратегію щодо безпеки на дорогах України

В Україні рівень смертності та травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод є одним з найвищих в Європі. З 2005 року кількість загиблих на дорогах перевищила 74 тис людей. Кількість травмованих – понад 600 тис. Дорожні пригоди є однією з найпоширеніших причин смертності серед дорослого населення і другою причиною смертності дітей у віці від 5 до 14 років. «Щорічно на дорогах України гине більше 3000 людей. Найгірше, що гинуть діти. Уряд ставить завдання знизити смертність та травмування на дорогах на 30% і опрацювати програму додаткового захисту дітей», - заявив Прем’єр-міністр України.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool