Влада здійснює послідовну політику щодо соціального захисту чорнобильців - Глава держави

Квітень 26, 2012 | Новини регіонів | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Влада здійснює послідовну політику щодо соціального захисту чорнобильців. Про це Президент України Віктор Янукович заявив в інтерв’ю журналістам на Чорнобильській АЕС після церемонії запуску технологічного циклу будівництва арки нового безпечного конфайнменту. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

Глава держави зазначив, що в 2011 та 2012 роках Уряд ухвалив низку рішень щодо підвищення пенсій і соціальних виплат ліквідаторам аварії на ЧАЕС. «У різних випадках це підвищення відбувається практично вдвічі», - зауважив він.

Президент також нагадав, що сьогодні ліквідатори та інваліди-чорнобильці у розмірах пенсій прирівняні до інвалідів Великої Вітчизняної війни. Він також додав, що багато благодійних фондів надають допомогу в лікуванні дітей-чорнобильців. «Ми добре розуміємо: це та трагедія, яку подолати наодинці неможливо», - сказав Глава держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool