В Україні знають, як побороти алергію

Березень 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Відтепер будь-яку алергію можна перемогти. В столиці України презентували сучасний тест алергенів.

Третина українців не по чуткам знає, що таке алергія. Проте часто ми приходимо в лікарню, нам роблять безліч аналізів, призначають препарати.

А виявляється, що лікування не дає результатів, бо причина алергії визначена не правильно. Тому саме діагности є запорукою успішного лікування. 

Аналізатор алергенів ALEX - так називається новітній тест, що дозволяє визначати 99% всіх клінічно важливих алергені: 282 алергену як рослинного, так і тваринного походження пилку дерев, трав і бур'янів, алергенів тварин і комах, грибів і їжі. Це вперше в Україні! Цей аналізатор вже назвали проривом в українській сучасній медицині.

Презентацію відвідало більше 160 докторів алергологів і імунологів з усієї України, представники лабораторій. Ведучим історичного заходу став відомий шоумен, теле та радіо ведучий Микола Матросов.

В Україні знають, як побороти алергію

Тепер українцям, що страждають від алергічних патологій немає необхідності довго чекати дорогі тести із зарубіжних лабораторій.

«Це найсучасніший і високотехнологічний тест в області діагностики алергії на сьогоднішній день. Для тесту досить зробити забір крові з пальця, що спрощує отримання аналізу у дітей раннього віку. За допомогою цієї технології людина фактично отримує свій алергологічний паспорт », - підкреслює віце-президент Української школи молекулярної алергології та імунології Сергій Юр'єв.

фото Володимира Ануфрієва  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool