В Україні оголошено штормове попередження

Лютий 08, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 619 | Коментарі: 0

Синоптики прогнозують хуртовини та значний сніг у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Будуть пориви вітру 15-20 м/с та на дорогах ожеледиця — І рівень небезпечності, жовтий. На Закарпатті — сніг з дощем та ожеледь.

8 та 9 лютого негода лише набере обертів. Значний сніг та хуртовини охоплять західні, північні, центральні та східні області. 8 лютого у південних областях та на Прикарпатті очікується сніг з переходом в дощ, ожеледь та налипання мокрого снігу. На Закарпатті — дощ. Удень 9 лютого синоптики прогнозують на заході та півдні країни припинення опадів.

негода, штормове попередження

На дорогах країни ожеледиця.

Наразі ситуація на дорогах, де очікується негода, контрольована й рух автомобільними дорогами держави забезпечено.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням дорожнього руху на дорогах державного значення, просимо звертатись до чергових диспетчерів служб в областях 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool