В Україні карантин продовжено до 11 травня

Квітень 22, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Таке рішення ухвалив Кабмін на своєму засіданні. Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, за розрахунками Академії наук, пік захворюваності очікується в період між 3 та 8 травня.

А до 11 травня уряд має декілька важливих завдань. Так, потрібно збільшити кількість тестувань на коронавірус (за останні тижні кількість щоденного тестування зросла від 700 до 4,7 тисячі тестів), покращити забезпечення лікарень усім необхідним, запровадити електронний контроль самоізоляції замість обсервації за допомогою інструменту «Дія», створити нові правила функціонування обов’язкового соціального дистанціювання (масковий режим, дезінфекція закладів).

«Якщо ситуація сприятиме, то 11 травня ми зможемо говорити про відкриття парків та скверів, закладів торгівлі непродовольчими товарами, частини об’єктів побутових послуг і, можливо, інші пом’якшувальні заходи. Такі дії повернуть людей на роботу та дадуть старт розігріву економіки», – сказав Денис Шмигаль.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool