В Одесі залізничники обговорили шляхи удосконалення роботи комерційного господарства

Листопад 02, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

З 31 жовтня по 2 листопада в Одесі відбувся розширений семінар-нарада, присвячений удосконаленню роботи комерційного господарства українських залізниць в умовах реформування.

У заході взяли участь начальники комерційних відділів дирекцій залізничних перевезень, керівники служб комерційного господарства регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця» та Департаменту комерційної роботи ПАТ «Укрзалізниця». Загалом 60 працівників, які працюють над вдосконаленням роботи комерційного господарства магістралі.

Проведення такого семінару є надзвичайно актуальним, адже, починаючи з 1 листопада поточного року робота залізниць з вантажовласниками та експедиторами здійснюватиметься виключно за Єдиними договорами. Саме тому колегам-комерсантам з різних філій важливо обговорити всі тонкощі та проблемні питання, які виникають при укладанні Єдиних договорів та додаткових угод до них та порядку нарахувань за послуги, які надає залізниця.

За словами заступника начальника Департаменту комерційної роботи та маркетингу ПАТ «Укрзалізниця» Анатолія Бондаря дуже важливо сьогодні у широкому колі висококласних фахівців озвучити всі суперечливі моменти та виробити єдиний механізм укладання Єдиних договорів: «Нам дуже важливо все продумати та перевірити, адже вже з 1 листопада ми перейшли на обслуговування користувачів залізничних послуг лише за Єдиними договорами. Договори про організацію перевезень вантажів і проведення розрахунків за перевезення та надані залізничним транспортом послуги, які були раніше укладені регіональними філіями з користувачами залізничних послуг (тобто Договори регіональних філій), припиняють свою дію, а залишки коштів переводяться на особові рахунки платників, що відкриті за Єдиними договорами».

Під час семінару було висловлено багато слушних думок, зокрема щодо переваг впровадження Єдиного договору, що сприятиме значному підвищенню ефективності діяльності галузі. За словами заступника начальника служби комерційної роботи та маркетингу регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Андрія Кимана, наразі комерційна галузь знаходиться на порозі корінних структурних перетворень, обумовлених необхідністю формування на залізничному транспорті ринкових відносин і конкурентного середовища.
«Результатом принципово нових рішень і є Єдиний договір. Ми з колегами працюємо над забезпеченням єдиних правил діяльності для всіх суб’єктів ринку залізничних перевезень, що дасть змогу розглянути удосконалення тарифної політики та забезпечення вільного ціноутворення у конкурентних секторах ринку транспортних послуг», – резюмував Андрій Киман.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool