В День Соборності полярники вибудували живий ланцюг в Антарктиді

Січень 24, 2022 | Новини регіонів | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Українські полярники в Антарктиді відсвяткували День Соборності України, утворивши живий ланцюг у сніговому тунелі поруч зі станцією "Академік Вернадський". Про це повідомили на сторінці Facebook Національного антарктичного центру

"До Дня соборності України наші полярники утворили ланцюг єдності прямо в сніговому тунелі навколо станції «Академік Вернадський».

До учасників українських експедицій доєдналися французькі дослідники, що нині працюють на станції.

У такий спосіб наші земляки, що нині дуже далеко від дому, хотіли долучитися до традиційної всеукраїнської акції єднання та віртуально взятися за руки з тисячами інших українців. Адже в Антарктиді дуже чітко усвідомлюєш, якою унікальною, красивою та різноманітною є Україна, і що нам усім важливо єднатися для її збереження та захисту", - повідомляється у фейсбуці.. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool