Уряд удосконалив порядок надання соціальних стипендій деяким категоріям студентів

Лютий 14, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Прийнятою на засіданні Уряду постановою Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1045”, внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів.

Зазначений Порядок затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1045, з метою приведення його у відповідність до норм Закону України „Про Державний бюджет України на 2018 рік”.

Як відомо, державні вищі навчальні заклади І-ІІ рівня акредитації, що визначені додатком № 10 Закону України „Про Державний бюджет України на 2018 рік”, з 1 січня 2018 року передані на фінансове забезпечення місцевих бюджетів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool