Уляна Супрун закликала підтримати медичну реформу на законодавчому рівні

Травень 15, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

В.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун закликала пsдтримати медичну реформу на законодавчому рівні, Зокрема, вона поширила на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук таку інформацію:

За даними ВООЗ, щороку вмирає щонайменше 136 тисяч українців, яких можна було б врятувати. За 25 років чи часто ви чули конкретні пропозиції, як цю ситуацію змінити?

Наша мета проста — вийти в плюс: за тривалістю життя, за народжуваністю, за здоров’ям кожного.

У квітні цього року Верховна Рада України зареєструвала законопроекти № 6327, 6328, 6329, 6347, що докорінно змінять медичну систему в Україні та зроблять здоров’я однаково доступним для всіх.

Цього тижня ми очікуємо, що народні депутати включать до порядку денного розгляд цього законодавчого пакету, а до кінця сесії проголосують за його ухвалення.

Тому я відкрито і відверто звертаюсь до українських політичних еліт — всіх, хто впливає на ситуацію в країні та може допомогти Україні перейти на цивілізовану модель фінансування медичної допомоги.

Якщо ви вірите, що Україні потрібно вийти в плюс, тоді йдемо вперед разом!

Перший крок – прийняття пакету "пацієнтських законів" № 6327, 6328, 6329, 6347.

Слідкуйте за просуванням законопроектів за цим посиланням - https://goo.gl/Fl75mk
 

ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool