Укртелеком запускає новий продукт з кібербезпеки

Липень 01, 2024 | Новини регіонів | Переглядів: 179 | Коментарі: 0

Укртелеком разом з компанією ESKA Security пропонують ринку сучасне рішення для системного запобігання кіберзагрозам.

Нова послуга — SOC as a Service (SOCaaS) — забезпечує постійний моніторинг, оперативне виявлення та адекватне реагування на кіберзагрози, що дозволяє бізнесу фокусуватися на своїй основній діяльності, покладаючись на висококваліфікованих фахівців у сфері кібербезпеки.

Комбіноване рішення рекомендоване для використання як малими та середніми підприємствами, так і великими корпораціями. Зокрема, воно включає такі функції:

- фаєрволи, апаратні та програмні рішення для захисту від DDоS атак, захист корпоративної пошти, рішення для захисту вебдодатків і запобігання витоку конфіденційної інформації та захист мереж SCADA;

- захист пристроїв кінцевого використання від атак (APT, Advanced Persistent Threats), які мають на меті спеціальні об'єкти або сфери діяльності;

- хмарну інфраструктуру, яка є віртуалізованою ЦОД і дозволяє користувачам створювати віртуалізовані і легко масштабовані ІТ-платформи;

- хмарну безпеку — використання технологій і рекомендацій для захисту даних та інформації у хмарній архітектурі;

- керування інцидентами і подіями та інші послуги.

«Важко переоцінити важливість кібербезпеки для зниження ризиків роботи і розвитку сучасного бізнесу. Укртелеком, як національний оператор телекомунікацій, добре знається на захисті від кіберзагроз і багато робить для забезпечення стійкості та надійності своєї мережі. Раніше, послуги, які ми надавали для зовнішніх клієнтів, були сфокусовані на рішеннях для захисту серверів та робочих станцій, але ми постійно працюємо над розширенням портфеля пропозицій і раді презентувати нову послугу Укртелеком у партнерстві з ESKA Security. Тепер ми зможемо надавати клієнтам комплексну послугу Security Operation Center, яка допоможе перейти на інший рівень безпеки вашого бізнесу. Послуга включає до свого складу платформу технічних засобів, яка забезпечує збір та кореляцію інформації з інфраструктури замовника та команду професіоналів з великим досвідом, які 24/7 готові реагувати на кіберзагрози і допомогти замовнику оперативно їх усунути», — Павло Голіцин, заступник генерального директора з інформаційних технологій Укртелеком.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool