Україна пропонує європейським споживачам надійний спосіб постачання газу, - Володимир Гройсман

Червень 28, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Україна пропонує європейським споживачам надійний і захищений спосіб постачання газу – на противагу російському проекту «Північний потік – 2», який є новим видом гібридної зброї. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спільної прес-конференції з Прем’єр-міністром Данії Ларсом Люкке Расмуссеном.

«Це не просто газопровід. Це новий вид гібридної зброї, яка поставить в залежність всі країни - споживачі. Україна пропонує захист і надійне постачання газу до європейських споживачів», - сказав Володимир Гройсман.

У свою чергу Ларс Люкке Расмуссен запропонував винести обговорення проекту на загальноєвропейський рівень, з метою серйозно і зважено проаналізувати всі ризики і роль України, як транзитера палива.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool