У Миколаєві чоловік із рушниці розстріляв подружжя

Лютий 02, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

Вчора, 1 лютого, суд Центрального району м. Миколаїв, вивчивши усі доводи захисту та обвинувачення, проаналізувавши наявні ризики знаходження зловмисника на волі, обрав затриманому за подвійне вбивство 52-річному чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави, повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області

Нагадаємо, 30 січня 2019 року, біля районного суду в Інгульському районі м. Миколаєва, місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя – жінку та чоловіка, жителів м. Одеса.

Підозрюваний та його жертви були опонентами у справі, яка розглядалась у райсуді щодо боргових зобов’язань. Суд виніс рішення на користь подружжя. Коли учасники вийшли із будівлі суду, зловмисник дістав з машини вогнепальну зброю та здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Фото: Відділ комунікації поліції Миколаївської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool