У країні за минулу добу на коронавірус захворіла майже рекордна кількість людей

Липень 25, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 25 липня

▪️ В Україні за минулу добу зафіксовано 1106 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 64 у дітей та 78 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 205 осіб. Померли 19 осіб.

▪️ Одужали за добу 611 осіб.

▪️ За останню добу проведено 31 960 тестувань, з яких 14 076 методом ПЛР, 17 884 методом ІФА.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано в місті Києві (129), а також у Львівській (114), Одеській (97) та Івано-Франківській (85) областях.

▪️ У країні за минулу добу на коронавірус захворіла майже рекордна кількість людей. Також зафіксовано досить високий показник госпіталізації пацієнтів з COVID-19. До лікарень потрапляють хворі з середнім або важким перебігом захворювання. Коронавірус — це дуже небезпечна хвороба, але, дотримуючись рекомендацій МОЗ, можна значно знизити ризик інфікування. Особливо важливо дотримуватися правил людям похилого віку та особам, які мають супутні захворювання, оскільки 85 відсотків летальних випадків від коронавірусу припадає саме на цю категорію людей.

▪️ На сьогодні не існує заборони на відвідування родичів у лікарнях, крім тих медзакладів, де проходять лікування хворі на COVID-19 . Наразі також немає вимоги щодо обов'язкової наявності у відвідувачів тесту на COVID-19. Але МОЗ рекомендує при відвідуванні близьких у медзакладах переконатися у відсутності коронавірусної інфекції.

▪️ З початку епідемії закуплено й поставлено в лікарні по всій країні майже 900 апаратів ШВЛ. Загалом у лікарнях першої хвилі нараховується більше 2700 апаратів ШВЛ, з яких задіяно 170. МОЗ веде постійний моніторинг наявності в регіонах медичного обладнання, в тому числі апаратів ШВЛ, а також необхідних препаратів для лікування пацієнтів з COVID-19. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool