Спортсмени Одеської магістралі боротимуться за перемогу у ювілейній Спартакіаді залізничників

Серпень 03, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1443 | Коментарі: 0

З 3 по 6 серпня у Харкові відбудеться X Спартакіада залізничників, у якій братиме участь й команда регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ.

До складу збірної команди Одеської магістралі увійшли 29 спортсменів. Напередодні змагань вони пройшли підготовку на тренувальних зборах, що тривали два тижні на базі оздоровчого фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив» (м. Одеса).

У Харкові одеські залізничники змагатимуться за призові місця у 7-ми видах спорту: шахи, шашки, армспорт, гирьовий спорт, волейбол, міні-футбол та настільний теніс.

Завдяки підтримці керівництва регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ в особі директора філії В’ячеслава Єрьоміна і в.о.заступника директора філії з фінансово-економічних питань Олега Підлубного команда повністю забезпечена спортивною формою, медикаментами та необхідним спортінвентарем. В свою чергу спортсмени-залізничники наголошують, що віддали багато зусиль для підготовки до змагань такого рівня, тож мають намір достойно представити регіональну філію на ювілейній Спартакіаді та повернутися додому з черговими перемогами.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool