Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 2 червня

Червень 02, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

 В Україні за минулу добу зафіксовано 328 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 22 у дітей та 61 у медичних працівників.

▪️ Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 82 особи. Одужали за добу 388 осіб, померли 9 осіб.

▪️ За останню добу проведено 12 556 тестувань, з них 8 097 методом ПЛР та 4 459 методом імуноферментного аналізу (ІФА).

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Рівненській (53), Житомирській (34) та у Львівській (34) областях.

▪️ 1 червня в апараті МОЗ виявлено перший випадок захворювання на COVID-19. Визначено коло контактних осіб. Сьогодні буде проведено відповідні тестування, певну кількість працівників міністерства буде відправлено на самоізоляцію. Алгоритм роботи з інфікованими на COVID-19 у МОЗ є абсолютно тотожним аналогічним випадкам в інших установах України.

▪️ 2 червня буде проведено співбесіди з кандидатами на посаду голови Національної служби здоров’я України. З 17 кандидатів, яких відібрала кадрова служба МОЗ на підставі відповідності поданих ними документів, станом на сьогоднішній ранок свою участь підтвердили 9 осіб, відмовилися 3 особи, звернулися з проханням змінити час співбесіди 4 особи, не надала відповіді щодо участі у співбесіді 1 людина. Співбесіди проходитимуть дистанційно – в режимі відеоконференції на платформі ZOOM – із відеозаписом. Для забезпечення максимальної прозорості конкурсу відеозаписи всіх співбесід будуть у загальному відкритому доступі.

▪️ Порядок роботи як державних, так і приватних установ на період дії адаптивного карантину визначено постановою Кабінету Міністрів №392. Рішення про перехід того чи іншого підприємства в онлайн- чи офлайн-режим приймає безпосередньо його керівництво.

▪️ Очільник МОЗ спростував звинувачення народної депутатки Олександри Устінової у фальсифікації Міністерством охорони здоров’я документів, поданих на розгляд Кабміну. Він запевнив, що документи подавались і приймались урядом в установленому порядку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool