ПриватБанк відкрив сезон держкомпенсацій на вітчизняну сільгосптехніку

Серпень 15, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1446 | Коментарі: 0

Клієнти ПриватБанку першими в Україні скористалися можливостями нової програми придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з компенсацією 20% з держбюджету.

Як повідомили в банку, дві агрокомпанії з Миколаївської області – ТОВ НВП «Авангард» та ТОВ «Нива Весняне», що оформили купівлю агротехніки у всеукраїнського дилера ТОВ «Техноторг» через ПриватБанк, отримають понад 390 тис. грн компенсації вартості обладнання з держбюджету.

«Ми, як уповноважений державою банк, створили найпростіший і найзручнійший для аграріїв порядок участі в цій програмі, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв. – Подати документи для участі в новій програмі можна в будь-якому відділенні банку. Враховуючи, що ПриватБанк відкритий навіть у невеликих містах і селах, кожен фермер зможе брати участь у програмі часткової компенсації без відриву від роботи, що наразі в розпалі».

ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки та обладнання. Придбати сільськогосподарську техніку та обладнання вітчизняного виробництва з компенсацією 20% з бюджету можна як за допомогою кредитних програм банку, так і за рахунок власних коштів компаній.

Нагадаємо, у березні 2017 року в Україні стартувала програма часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, ініційована Міністерством аграрної політики. На початку липня державою на неї виділені 550 млн грн. Компенсація становить 20% вартості. Згідно з Постановою КМУ № 130, участь у програмі можуть узяти всі агропідприємства, що придбали техніку й обладнання з 16 березня 2017 року.

З повною інформацією про програму та переліком документів можна ознайомитися на сайті банку, там же можна подати заявку на отримання компенсації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool