ПриватБанк: найзручніший спосіб отримання «живих» грошей за субсидії

Червень 11, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Враховуючи вимоги закону України «Про житлово-комунальні послуги», що стосується запровадження монетизації до 1 січня 2019 року, ПриватБанк пропонує жителям Кіровоградщини простий та зручний спосіб отримання «живих» грошей по субсидіям за комунальні послуги.

Субсидії на комунальні послуги — адресна державна соціальна допомога. Гроші на них закладаються у законі про державний бюджет.

У 2018 році на пільги та субсидії на комунальні послуги для населення планується витратити 71 млрд грн або 7,2% держбюджету. За даними Держстату, у листопаді 2017 року субсидії отримували 6 631 670 сімей. Як стверджують експерти, за умови правильної монетизації субсидій держбюджет зекономить десятки мільярдів гривень. Уряд обіцяє, що до кінця 2018 року сім'ї почнуть отримувати субсидії «живими» грішми на банківські картки.

«Ми пропонуємо жителям області скоротити шлях грошей від державної казни до сімейного бюджету і отримувати субсидію на оплату комунальних послуг на соціальні картки ПриватБанку, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Напрямку «Просування соціальних програм» Кіровоградської філії ПриватБанку. - В останньому кварталі цього року можна вже буде отримувати компенсацію за економне використання природних ресурсів, а з початку наступного року - щомісячні виплати субсидії на комунальні послуги. Кіровоградською філією ПриватБанку відкрито та обслуговується більше 80 тисяч соціальних карток, що більше 50% усіх соціальних рахунків, відкритих у фінансових установах регіону. Ми з честю виправдовуємо довіру наших клієнтів. Ми завжди готові до монетизації будь-яких пільг, які держава нараховуватиме громадянам і гарантуємо негайне зарахування коштів».

Лише за 15 хвилин співробітники ПриватБанку безкоштовно оформлять картковий рахунок та видадуть банківську картку для зарахування готівки за субсидії. Перевипуск картки у разі закінчення терміну її дії чи втрати - БЕЗКОШТОВНИЙ. Крім того, клієнти банку будуть БЕЗКОШТОВНО отримувати SMS-повідомлення відразу після зарахування грошей. Зарахування та зняття коштів - БЕЗ жодних комісій. Зняття готівки в будь-якому банкоматі України - БЕЗ комісії. Безкоштовний доступ та користування найкращим в Україні Інтернет-банком Приват24.

ПриватБанк є лідером не лише у банківській сфері, але й одним із напотужніших гравців на полі високих технологій, який уже понад 20 років інвестує у розвиток дистанційного обслуговування клієнтів та побудову Smart Company.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool