Приват24 став народним мобайлбанком

Квітень 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Українським користувачам смартфонів найбільше подобається мобільний банк Privat24.

За результатами відкритого голосування споживачів за найкращий мобільний додаток у рамках Всеукраїнського конкурсу інтернет-проектів Ukrainian E-Commerce Awards 2018, мобільний додаток ПриватБанку зібрав абсолютну більшість голосів, випередивши номінантів з novaposhta й monobank.

Також за підсумками професійного конкурсу, в якому найкращі рішення для бізнесу визначали члени журі, електронний банк Приват24 визнано найкращим фінансовим продуктом року для Е-commerce.

Цього року заявки на участь у Всеукраїнському конкурсі інтернет-проектів Ukrainian E-Commerce Awards 2018 подали понад 300 інтернет-проектів, що працюють в Україні. За правилами конкурсу, 30 членів експертного журі – авторитетні діячі українського e-commerce бізнесу, інвестиційних та сервісних компаній – сформували short-листи номінантів для голосування споживачів і голосували за найкращі рішення для бізнесу. 

"Галузь електронної комерції в Україні активно росте і розвивається, - говорить організтор конкурсу Артем Рудько, СEO Ukrainian E-commerce Expert. - З минулого року ринок e-commerce виріс на 35%, стало значно більше безготівкових розрахунків. Тут ключовий сектор - фінансовий, і ПриватБанк, як один з основних учасників ринку, серйозно допомагає розвитку цього сектора економіки". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool