Пожежний поїзд ліквідував масштабну пожежу на станції Одеса-Товарна

Січень 12, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 січня, в Одесі близько 10:30 зайнялася одноповерхова службово-технічна будівля неподалік Одеської механізованої дистанції навантажувально-розвантажувальних робіт по вул. Заньковецькій, на території станції Одеса-Товарна. Вогонь охопив покрівлю будівлі й розповсюдився на площу приблизно 400 кв. м.

На місце події оперативно прибув пожежний поїзд служби відомчої воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» та 10 одиниць пожежної техніки ГСЧС.

Зазначимо, що зі службового приміщення збройної кімнати воєнізованої охорони, яке знаходилося поряд з місцем займання, було оперативно проведено евакуацію стрілецької зброї команди, яка забезпечує безпеку на території залізничної станції згідно з чинними положеннями та нормами ПАТ «Укрзалізниця».

Об 11:49 вогонь було локалізовано, ліквідовано пожежу о 13:32. Загиблих і постраждалих немає.
Причини займання на даний час невідомі. Триває службове розслідування.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool