Понад 700 одеських залізничників підвищать свою кваліфікацію

Листопад 09, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Постійне вдосконалення своїх професійних знань – запорука успішної кар’єри на залізничному транспорті. 719 працівників регіональної філії «Одеська залізниця» цьогоріч підвищать свою кваліфікацію в учбових закладах України:

• 214 осіб у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту;

• 190 – в Українському державному університеті залізничного транспорту;

• 156 – у Державному університеті інфраструктури технологій;

• 47 – в Київському електромеханічному коледжі;

• 12 – в Одеському коледжі транспортних технологій;

• 100 – у Харківському коледжі транспортних технологій.

У вищих навчальних закладах 1-4 рівня акредитації проходять підвищення кваліфікації такі категорії персоналу регіональної філії: начальники,заступники начальників, головні інженери служб та виробничих підрозділів; головні механіки, головні технологи; начальники, старші електромеханіки дільниць; фахівці технічних відділів служб та виробничих підрозділів;головні, старші енергодиспетчери, диспетчери служб та виробничих підрозділів; начальники станцій, чергові по станціям позакласних, першого та другого класу, фахівці з безпеки руху; електромеханіки СЦБ та зв’язку; старші шляхові майстри, шляхові майстри, техніки.

У навчальних закладах 1-2 рівня акредитації підвищення кваліфікації отримує категорія персоналу, яка включає: електромеханіків; бригадирів; техніків з розшифрування швидкостемірних стрічок;чергових по локомотивному депо; чергових по станціям 3-5 класу, чергових по парку, по сортувальній гірці, стрілочного посту централізації.

Наразі 418 працівників філії вже закінчили курси підвищення кваліфікації. Удосконалити свої професійні навички в учбових закладах до кінця року планують ще 300 залізничників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool