Погода в Україні на вівторок, 7 березня

Березень 06, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода

Місцями у північних, центральних, південних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме -1...+10 градусів, удень +7...+20. Вітер змінних, переважно південних, західних, північно-західних, східних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно дощова погода. У Сумській області опадів не передбачається. Уночі градусники покажуть 0...+5, удень температура – від +7 до +12 градусів. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде суха погода. В Одеській області можливий невеликий дощза даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +1...+6 градусів, удень повітря прогріється до +7...+16. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний і північно-західний, 3-7 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +2...+10 градусів. Денна температура повітря становитиме від +12 до +20. Вітер північних, східних, південних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря 0...+4 градуси, денна становитиме +10...+14. Вітер східний та північно-східний, 2-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+6 градусів, удень стовпчики покажуть +8...+13. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний, східний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні вночі, можливо, пройде дощ, з ранку і до завершення дня опадів не очікується. Температура повітря вночі до +4, удень – до +11 градусів. Вітер переважно північний, південний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. У Полтавській області буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +1...+5 градусів, удень – до +10...+13. Вітер східний, південний, південно-східний та південно-східний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool