Погода в Україні на вівторок, 29 серпня

Серпень 28, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1353 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність.

Майже на усій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +6…+22 градуси, вдень +13…+25. Вітер змінних, переважно західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі градусники покажуть до +9…+12, удень температура – від +13 до +18 градусів. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12…+18 градусів, удень повітря прогріється до +19…+24. Вітер північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде суха погода. В Ялті, Севастополі висока ймовірність дощу з грозою. Вночі температура повітря коливатиметься в межах +14…+22 градусів. Денна температура повітря складе від +22 до +24. Вітер північних і північно-східних напрямів, 1-5 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +12…+17 градусів, денна складе +18…+24. Вітер північний і північно-західний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +6…+14 градусів, удень стовпчики покажуть +19…+25. Вітер північний, західний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +10, удень – до +22 градусів. Вітер переважно північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10…+13 градусів, удень – до +14…+22. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool