Погода в Україні на вівторок, 15 серпня

Серпень 14, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1379 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями.

Майже на усій території країни очікується суха погода. У центральних областях висока ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вночі складе +10…+24 градуси, вдень +19…+35. Вітер змінних, переважно східний, північний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі градусники покажуть до +15…+21, удень температура – від +26 до +31 градуса. Вітер північно-східний і північний, 1-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде суха погодаза даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +19…+25 градусів, удень повітря прогріється до +27…+35. Вітер північно-східний і північний, 1-7 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде суха погода. Уночі температура повітря коливатиметься в межах +21…+24 градусів. Денна температура повітря складе від +27 до +30. Вітер північних, східних, південно-східних і північно-східних напрямів, 1-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +18…+24 градуси, денна складе +32…+34. Вітер східний і північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +10…+15 градусів, удень стовпчики покажуть +19…+29. Вітер північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +19, удень – до +28 градусів. Вітер переважно північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно дощова погода з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +17…+24 градуси, вдень – до +26…+33. Вітер північний і північно-східний, 1-7 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool