Погода в Україні на п'ятницю, 7 липня

Липень 06, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1317 | Коментарі: 0

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій частині країни буде суха погода за даними Sinoptik.ua. У східних областях та Криму прогнозується дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +7...+22 градусів, вдень +16...+25. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північно-західний та північний, 1-7 м/с.

 У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Вночі повітря охолодитися до +9...+16 градусів, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+22. Вітер західний, північно-західний і північний, 2-6 м/ с.

 У південних областях переважатиме сонячна погода. У більшій частині регіону буде сухо. Вночі стовпчики термометрів покажуть +13...+20 градусів, вдень повітря прогріється до +21...+25. Вітер переважно західний, північно-західний і північний, 1-6 м/с.

 У Криму буде хмарна погода з проясненнями. На півострові очікується дощ. Вночі температура повітря складе +15...+22 градуси. Денна буде коливатися від +21 до +25. Вітер західних, північно-західних і північних напрямків, 3-7 м/с.

 У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Вночі градусники покажуть +14...+19, денна температура повітря складе +17...+23 градуси. Вітер західний, північно-західний і північний, 1-5 м/с.

 У західних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +8...+14 градусів, удень підніметься до +16...+24. Вітер південно-східний, південний, південно-західний, західний і північно-західний, 1-4 м/с.

 У Карпатах– хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +7...+16, удень +19...+24 градуси. Вітер південно-західний, південний, південно-східний, східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+17 градусів, вдень – від +18 до +23. Вітер переважно західний, північно-західний та північний, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool