Погода в Україні на п'ятницю, 5 жовтня

Жовтень 04, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

 У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність

На більшій частині країни буде суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -3...+11 градусів, удень +10...+18. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південний, північно-західний, південно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

 

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі повітря охолодитися до +2...+5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +10...+14. Вітер західний, південний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

 

 

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+9 градусів, удень повітря прогріється до +14…+18. Вітер переважно північно-західний, північний і західний, 1-6 м/с.

 

 

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе +7...+11 градусів. Денна буде коливатися від +14 до +17. Вітер північно-західний, північний і західний, 1-6 м/с.

 

 

У східних областях – мінлива хмарність. У більшій частині регіону буде суха погода. Вночі градусники покажуть +4…+8, денна температура повітря складе +11...+14 градусів. Вітер переважно західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

 

 

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -2...+3 градусів, удень підніметься до +11...+17. Вітер південно-східний, південно-західний, південний і західний, 1-5 м/с.

 

 

 У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1...+3, удень +13...+15 градусів. Вітер південно-східний, східний, північно-східний і південний, 1-4 м/с.

 

 

 У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+6 градусів, удень – від +12 до +15. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і південний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool