Погода в Україні на п'ятницю, 25 грудня.

Грудень 24, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

У п'ятницю християни західного обряду в Україні святкують Різдво Христове. 

У цей день майже на всій території країни очікується дощова погода. Дощ обійде тільки південні області. Скрізь в Україні буде хмарно. В східних областях температура повітря переважно опуститься нижче нуля, на решті території країни уночі спостерігатиметься - 0...+5 градусів, удень – +3...+7. На півдні буде дещо тепліше – до +7...+10 градусів. Вітер змінних напрямків, в основному північно-західний і західний, 1-5 м/с.

У північних областях, зокрема в Києві, переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується невеликий дощ. Уночі повітря охолодитися до -3...0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+3. Вітер південний і південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. Вітер слабкий, південно-західного напрямку. Температура повітря вночі близько нуля, вдень +6...+10 градусів. На Різдво в південних областях подекуди очікується туман, а на вихідних пройдуть дощі.

У Криму, зокрема в Сімферополі, Севастополі очікується хмарна погода. На півострові опади можливі у вигляді дощута мряки. Вночі температура повітря складе +6...+7 градусів. Денна буде коливатися від +9 до +10. Вітер південно-західний та західний, 1-4 м/с.

У східних областях дощ охопить практично всю територію, іноді сніжитиме. І Харків– не виняток. У регіоні буде переважно хмарна погода, можлива ожеледиця. Вночі градусники покажуть -7...-2, денна температура повітря складе +2...+4 градуси. Вітер південний, південно-західний і західний, 1-7 м/с. Така погода в регіонідомінуватиме до кінця тижня.

Прогноз погоди в західних областях суттєво не відрізнятиметься від решти території України. Черговий циклон підкине в регіон опади у вигляді туману та сильного дощу. Температура повітря буде коливатися біля +2...+4 градусів, удень вона  дещо підростедо+6...+9. Вітер західний, південний і південно-західний, 1-4 м/с. залишок тижня принесе суху погоду. Імовірне зниження температури повітря до -4 градусів.

У Карпатах очікується волога погода, однак удень опади припиняться. В Ужгородівітер залишається західним і південно-західним, 1-4 м/с. Температура повітря в ніч на Різдво коливатиметься в межах 0...+2 градусів, вдень – близько +6...+7 тепла.

У центральних областях буде хмарна погода, дощитиме. Також в регіоні пануватиме сильний вітер західного і південно-західного напрямків. Уночі стовпчики термометрів покажуть +1...+3 градуси, вдень – від +5 до +7.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool