Погода в Україні на п'ятницю, 20 вересня

Вересень 19, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода. 

У північних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -2...+14 градусів, удень +8...+20. Вітер змінних напрямків, переважно північно-східний, південно-західний, північно-західний, північний і західний, 1-6 м/с.

 У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +3...+6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +12...+14. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-4 м/с.

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+11 градусів, удень повітря прогріється до +11...+20. Вітер переважно північний, північно-західний і західний, 2-7 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. У Севастополі, Ялті можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе +11...+14 градусів. Денна буде коливатися від +17 до +20. Вітер північний, північно-східний, північно-західний і східний, 1-7 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні — без опадів. Уночі градусники покажуть +3...+6, денна температура повітря складе +14...+19 градусів. Вітер південно-західний, північно-західний і західний, 1-5 м/с.

 У західних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -2...+4 градусів, удень підніметься до +8...+16. Вітер північний, північно-східний, північно-західний і західний, 1-4 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1...+4, удень +12...+13 градусів. Вітер північно-східний, західний, північно-західний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів, удень — від +11 до +16. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool