Погода в Україні на четвер, 28 січня.

Січень 27, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

У четвер в Україну прийде циклон з атмосферними фронтами.

 Крім снігу, буде ще й дощ, налипання мокрого снігу за даними Sinoptik.ua. Кордон між снігом і дощем роблять градуси. На Сході – тепла повітряна маса, на Заході – вже невеликі "мінуси", істотні опади малоймовірні, місцями невеликі або просто хмарно, в східних областях - -3...0 градусів морозу. У східних областях, на південному сході і в Дніпропетровській очікується +2...+7 градусів тепла. На дорогах – ожеледиця! Вітер змінних напрямків, переважно північний, північно-західний і західний, 1-5 м/с. У південних і центральних областях посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.Надалі в Україні похолодання посилиться до помірного.

У північних областях сніг буде йти весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. У регіоні протягом усього дня стоятиме хмарна погода. На дорогах – слизько, можливі проблеми з ситуацією на дорогах. В області температура повітря вночі близько -2...+1, удень стовпчики термометрів покажуть -1...+3 градуси. Вітер північно-західний та північний, поривчатий, 2-7 м/с. Кінець тижня пройде хмарно з проясненнями, можливий мокрий сніг, температура повітря впаде до -7 градусів морозу.

У південних областях температура повітря вночі -2...+1 градус, удень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+6. Вітер північний і північно-західний, 3-8 м/с. Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У регіоні з ранку і до самого вечора небо буде приховано за хмарами. У Миколаєві, Одесі сильний сніг йтиме весь день, правда до вечора він послабшає. Налипання мокрого снігу, сильна заметіль зі сніговими заметами. У другій половині тижня в області прогнозується хмарна погода, в п'ятницю – сніг, на вихідних зниження температури до -5 градусів.

У Криму температура повітря вночі від -1 до +4, удень стовпчики термометрів піднімуться від +6 до +11 градусів. Вітер південно-західний і західний, 1-8 м/с. На півострові переважатиме хмарна погода. У Сімферополі, Севастополі, Євпаторії, Ялті, Красноперекопську вдень очікується дощ, який ввечері перейде в сильний дощ зі снігом. У Керчі, Феодосії нічний дощ закінчиться ще до настання ранку. День пройде без опадів, а ввечері знову очікується невеликий дощ. У другій половині тижня – хмарна погода, місцями – дощі зі снігом, температура повітря буде стабільною.

У східних областях вночі буде йти дощ, який посилиться вранці, але до полудня він повинен припинитися. Температура повітря вночі до 0...+2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +5...+6. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с. У Луганську, Донецьку, Харкові з ранку і до самого вечора небо буде приховано за хмарами за даними Sinoptik.ua. До кінця тижня – погода з підвищеним атмосферним тиском, хмарністю і сніг буде домінувати.

У західних областях вночі, можливо, пройде невеликий сніг. З ранку і до завершення дня опадів не очікується. Температура повітря вночі до -4...-2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+2. Вітер північний і північно-західний, 3-7 м/с. У регіоні сонце в цей день буде мало показуватися з-за хмар. У другій половині тижня по всій території області збережеться хмарна погода, можливий сніг.

У Карпатах ясним небо буде недовго, його знову затягне хмарами, хмарна погода буде триматися до самого вечора. В Ужгороді, Львові ввечері можливий невеликий сніг. Температура повітря вночі до -5...-2, удень до 0...+1 градуса. Вітер переважно північних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с. До кінця тижня – мокрий сніг, хмарно, відчутні морози прийдуть з наступного тижня.

У центральних областях температура повітря вночі до -3...0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+5. Вітер північно-західний та західний, 1-4 м/с. Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У регіоні погода буде похмурою. За даними Sinoptik.ua сильний сніг, який буде йти майже весь день, до вечора поступово ослабне. Налипання мокрого снігу, сильна заметіль зі сніговими заметами. До кінця тижня в області збережеться хмарна погода, можливий сніг, відчутне зниження температури вночі до -9 градусів морозу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool